Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 11:43 - Роден и отгледан в България
Автор: deniyoy Категория: Забавление   
Прочетен: 938 Коментари: 0 Гласове:
0



         Винаги ще обича страната си
  Колкото и проблеми да има България,като безработицата, бедността, корупцията , престъпността , всеки роден в нея я обича.Наистина има много причини да я обичаме:природата, българските традиции, типичните български ястия , хилядолетната ни история , качествената българска литература , музиката  и още много други.Особено онези ,които са напуснали държавата си ,най-вероятно милеят за филийка с българска лютеница и почивка в Родопите.
          Докато си намери мъж/жена
  
Повечето българи живеят с родителите си докато не минат под венчилото.Че има някой който и до края си живеят с тях.Пък и така им е по удобно.Мама ще им сготви,изчисти и изпере дрехите,вместо тях.Лошото е когато си намериш неподходяща жена и майка ти ще ти го натяква доста дълго време,докато не се разведете.Другият плюс е ,че няма да плащаш наем,а можеш да си хабиш парите за други неща,като цигари,алкохол и дискотеки.
         Да пътуваш без билетче
 
Всеки има поне една такава забавна история.Разбира се българина има пари да си го купи,но защо да го прави след като има тези специални умения.Може да избяга на кондуктурката,да си измисли интересна история,за това как няма пари или да се престори ,че не говори български.

        Разбираме се взаимно
 
"Не" е като кимаме с главата вертикално ,което по света е "да",а "да" е като си клатим главата хоризонтално,което по света е "не".Малко е объркващо,понякога и за нас, и за чужденците.Или пък всеки го прави както си иска,без да му пука,дали ще го разберът.
       "Опа"
  Когато объркаме нещо,блъснем някого вместо да кажем "извинявай",казваме "опа".Много по-лесно и бързо е да кажеш това,вместо малко по-дългата думичка.
  





Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deniyoy
Категория: Хоби
Прочетен: 34142
Постинги: 25
Коментари: 4
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930